frontpage_banner_valon_5g

KAIKKIEN AIKOJEN NOPEIN FOTOKOAGULAATTORI

Verkkokalvon fotokoagulaatio on nyt mahdollista tehdä nopeammin kuin koskaan ennen suomalaisen Valon Lasersin kehittämällä hoitomenetelmällä. Silmänpohjalasereiden kehittyneimmällä teknologialla, nopeilla galvanometrisilla skannereilla, laserkuvioiden toimittaminen silmänpohjaan voidaan tehdä huomattavasti nopeammin kuin perinteisillä lasereilla. Nopeus ja helppo käytettävyys parantavat niin potilaan kuin lääkärinkin hoitokokemusta.

POIKKEUKSELLISET KÄYTTÖOMINAISUUDET

Smart Wheel, kosketusnäyttö ja tiedon heijastus verkkokalvolle Kosketusnäyttö mahdollistaa perusasetusten nopean valinnan. Hoidon aikana lääkäri voi muuttaa asetuksia Smart Wheelin avulla. Tieto kaikista tehdyistä muutoksista heijastetaan verkkokalvolle, joten katsetta ei tarvitse siirtää pois mikroskoopista hetkeksikään. Tämä Valon Lasersin patentoima ominaisuus mahdollistaa hoitotoimenpiteen tarkan ja keskeytymättömän suorittamisen.

TÄYDELLINEN LASER SILMÄNPOHJAN FOTOKOAGULAATIOON

Valon Lasersin suosittelemilla hoitoasetuksilla laserenergia saadaan kohdistettua verkkokalvon oikeaan rakenteeseen, jolloin hoito voidaan tehdä mahdollisimman pienin sivuvaikutuksin ja minimoida potilaan kiputuntemukset. Näiden hoitoasetusten on tutkittu vähentävän hoidon jälkeisiä komplikaatioita ja minimoivan näkökentän kaventumisriskiä.

MIKSI 532 nm LASER?

Laserhoidossa on tärkeä saada aikaan oikea vaikutus juuri oikeaan kudostyyppiin. 532 nm laser (vihreä) on paras valinta diabeettisen retinopatian aiheuttamien verkkokalvomuutosten hoitoon. Lyhyt pulssin pituus, alhainen energia ja laserin ominaisuudet mahdollistavat juuri tarpeenmukaisen hoitomenetelmän.