frontpage_banner_valon_5g

DEN SNABBASTE FOTOKOAGULATORN. NÅGONSIN.

Valons metod för fotokoagulation gör panretinal fotokoagulation (PRP) snabbare än du någonsin trodde var möjligt. Med våra höghastighets-galvanometriska scannrar – den mest avancerade tekniken som finns – kan olika mönster levereras betydligt snabbare än med konventionella lasrar. Den överlägsna hastigheten och användbarheten förbättrar användarupplevelsen, både för patient och för läkare.

EXCEPTIONELLA ANVÄNDARFUNKTIONER

Smart Wheel, pekskärm och informationsprojektion Den tydliga pekskärmen ger snabbt översikt över val för inställningar och mönster. Efter att grundläggande behandlingsinställningar har gjorts ger den unika informationsprojiceringen, en funktion som patenterats av Valon, i kombination med ‘Smart Wheel’-kontrollen en fullständig kontroll av variabelvärdena, utan att ta bort fokus från patienten.

Den perfekta metoden för PRP

Med av Valon rekommenderade inställningar kan laserenergin titreras exakt för att uppnå en effektiv terapeutisk effekt med minimal kollateral skada. Mindre termisk diffusion till choroidea leder dessutom till mindre smärta för patienten. Metoden har också visat sig minska komplikationer efter behandlingen samt minimera risken för synfältsförlust.

VARFÖR 532NM LASER?

Att träffa rätt vävnad är mycket viktigt vid behandling med laser. 532nm laser (grön) är det bästa alternativet för precis och effektiv behandling av retinala förändringar orsakade av diabetesretinopati. När du använder kort pulslängd, väldigt låg energi och inbyggda programinställningar kan effekten justeras från nästintill osynligt till måttliga koagulationer beroende på önskade terapeutiska resultat.